Donkkis Big Night-tapahtumat

Syksy 2017

Kenelle?: Kaikille alakoululaisille

Aika: 26.11. klo 17-19.30

Paikka: Agricola-hallissa (Forsöntie 3, Koskenkylä)

Ohjelma: Hauskaa yhdessäoloa ja ja toimintaa alakoululaisille. Laulamme, kuulemme tärkeitä asioita Jumalasta, pidämme nyyttärit (tuothan sinäkin jotain tarjottavaa) ja teemme kaikkea kivaa eri toimintapisteissä.

Järjestäjä:  Itä-Uudenmaan Kansanlähetys ja Pernajan seurakunta

Tule sinäkin mukaan tekemään Donkkista!

”Donkkiksissa” vapaaehtoisilla on todella suuri merkitys ja sinä olet myös tervetullut Donkkis-joukkoon. Tule mukaan tutustumaan ja löydä paikkasi kivassa porukassa. Voit ottaa vastuullesi vaikka yhden toimintapisteen. Dan Krogarsiin voi ottaa yhteyttä jos haluaa tulla mukaan vapaaehtoiseksi.

Yleistä Donkkis Big Night-tapahtumista

Kenelle?

* Donkkis Big Night on ala-kouluikäisten lasten toiminnallinen ilta.

* "PerheDonkkikseen" saavat myös alle kouluikäiset perheineen tulla. Ohjelma:

*Illan ohjelma sisältää mm. raamattu-opetusta, draamaa, nukketeatteria ja monia hauskoja toimintapisteitä kivassa seurassa.

* "PerheDonkkiksen" ohjelmassa on huomioitu perheen pienimmät ja se että perheet voivat tehdä asioita yhdessä. Tarjoilu: Donkki Big Night-illoissa syömme yhdessä nyyttäripöydästä, joten tuothan sinäkin jotain herkkua mukanasi.

* "PerheDonkkiksessa" seurakunta hoitaa tarjoilun.

Paikka: Agricola-halli Koskenkylässä, Forsöntie 3

Donkkis Big Night-iltoihin on vapaa pääsy!

Lisätietoja Donkkis Big Night illoista: www.donkki.net

Backsteninranta 49