Junnujen kesä 11-14 -vuotiaille 18.-21.6.2018

PERNAJALAISILLE

Tänä vuonna Pernajan seurakunnan kesäleiri osallistuu Kansanlähetyksen leiriin Ryttylässä.

• Leiri on 11 – 14 vuotiaille (täyttää tänä vuonna)

• Mukaan leirille Pernajasta lähtee Dan Krogars

• Leirin hinta Pernajalaisille on 55 € (oikea hinta on 85€ + matkat)

• Hintaan sisältyy: matkat, ruoka, ohjelma ja yöpyminen

• Kaikki jotka ovat ilmoittautuneet saavat leirikirjeen

• Leiritapaamisella leirimaksu maksetaan käteisellä

• Olemme koko leirin ajan leirillä

Ilmoittaudu kansanlähetyksen verkkosivun kautta Donkki.net

sieltä löytyy myös lisätietoja leiristä.

Merkitse kohtaan Muuta huomioitavaa että olet tulossa Pernajasta niin leirintekijät tietää että olet tulossa Pernajasta

Meillä on leiritapaaminen toukokuussa: leiritapaamisen yhteydessä maksetaan myös leiri maksu.

Ilmoittaudu niin pian kuin mahdollista paikkoja on rajoitetusti

Milloin: 18.-21.6.2018
Missä: Kansanlähetysopisto, Opistotie 1, Ryttylä

Ilmoittaudu leirille täyttämällä ilmoituslomake donkki.net / leirit ja tapahtumat / leirit kansanlähetysopisto / junnujen kesä (ilmoittautumissivu aukeaa 1.3 2018

i kristillinen harrasteleiri, jossa on tarjolla 15 laadukasta pajavaihtoehtoa!

Paria viikkoa ennen leiriä saat vielä leirikirjeen, josta löydät tarkempaa tietoa leiristä sekä leirin maksuohjeet (nettipankkiominaisuus on tällä hetkellä valitettavasti poissa käytöstä).

Junnujen Kesä kerää yhteen yli 180 lasta ympäri Suomen. Leirin ohjelmassa on luvassa raamattuopetusta, musiikkia, iltaohjelmaa, pelejä ja rentoa yhdessäoloa. Jokainen leiriläinen pääsee lisäksi harrastamaan ja oppimaan uutta 7,5h edestä valitsemassaan pajassa ammattitaitoisten pajaohjaajien johdolla. Pajavaihtoehtoja on tänä kesänä 15.

Valitse siis ilmoittautuessasi yksi alla esitellyistä pajoista, jossa haluat olla koko leirin ajan. Siltä varalta, että valitsemasi paja on täynnä tai se ei jostain syystä toteudu, valitse lisäksi yksi varavaihtoehto.

Majoittuminen tapahtuu leirillä sisämajoituksessa tai telttamajoituksessa.  Sisämajoitus tapahtuu majoitusrakennuksessamme sekä läheisellä koululla.  Molemmista löytyy patja, tyyny, peitto ja suihku. Majoitamme ensisijaisesti opiston alueelle.  Sisämajoitushinta opistolla ja koululla on 85€ ja omassa teltassa majoittuvien leirihinta on 65€.

Lisätietoja leiristä:
Jaska Palomäki, Kansanlähetyksen juniorityöntekijä
jaska.palomaki@sekl.fi ja 0445505847 (Varmimmin arkisin klo 9-16)

Huoltaja huomio!
Tarvitsemme leirillemme myös aikuisia vapaaehtoisia erilaisiin talkootehtäviin (yövalvonta, tiskaus, siivous ym.) Kansanlähetys tarjoaa majapaikan, ruuan ja yhden lapsen ilmaisen leirin. Mikäli olet kiinnostunut asiasta, niin ota yhteyttä!

Pajojen esittelyt:

Urheilupaja: Pelataan erilaisia joukkuepelejä kuten sählyä, jalkapalloa, koripalloa, palloa…
Sirkuspaja: Treenataan akrobatiaa ja esiintymistä sekä kikkailaan erilaisilla sirkusvälineillä.
Taidepaja: Kokeilevaa kuvataidetta moninaisin menetelmin.
Kässäpaja: Valmistetaan käsitöitä eri kankaista sekä tuunataan ja värjätään vaatteita.
Verstaspaja: Työstetään puusta, muovista ym. erilaisia töitä.
Piirtämispaja: Harjoitellaan erityisesti sarjakuvapiirtämistä ja  hahmojen suunnittelua, asentoja ja ilmeitä.
Teatteripaja: Harjoitellaan näyttelemistä ja improvisaatiota sekä valmistellaan esitys loppushowhun.
Kokkauspaja: Leivotaan, kokataan ja syödään erilaisia herkkuja.
Erätaitopaja: Liikutaan luonnossa ja tutustutaan telttaan, trangiaan ja karttaan.
Bändipaja: Musisointia ja laulua yhdessä, tuotoksena esitys loppushowhun. Valitse laulu tai soitin (oma soitin mukaan).
Valokuvauspaja: Opitaan valokuvauksen perusteet, otetaan kuvia luonnossa ja studiossa. (Oma digikamera/järkkäri mukaan.).

Toimittaja

Pelastus

kemia

HUOLTAJA HUOM!  Valitsemme aikuisia vastuunkantajia erilaisiin tehtäviin leirillä. Kansanlähetys tarjoaa majapaikan ja yhden lapsen ilmaisen leirin.
Ota yhteyttä, jos kiinnostuit!

Jaska Palomäki, juniorityöntekijä
jaska.palomaki(at)sekl.fi tai 044 5505847 (Varmimmin arkisin klo 9-16)

Pernajan seurakunta järjestää oma päiväleiri Pappilassa 18 - 21.6 Pappilassa 1 -3 luokkalaisille. Leiri laput jaetaan maaliskuussa reppupostin kautta, tiedot löytyvät myös Pernajan seurakunnan kotisivulta pernaevl.fi.

Pernajan Seurakunta dan.krogars@evl.fi, 050 4618119