Kaksikielinen After school Isnäsissä

Solbacka

Iltapäiväkerho koululaisille

After school on seurakunnan järjestämä iltapäiväkerho 1–6 luokan oppilaille. Kerho on turvallinen toimintapaikka silloin, kun vanhemmat ovat vielä töissä ja lapsi ei halua eikä pysty olemaan yksin kotona.

After school kerhossa teemme pienen välipalan että jaksamme tehdä läksyt, askarella, leikkiä, kuunnella musiikkia, tai vain hengailla ystävien kanssa. Päätämme kerhon hartaudella ja ulkona olemisella.

Lapsi voi tulla ja mennä niin kun itse haluaa, mutta kerhossa on aina aikuinen läsnä.

Mikaelin tupa

Aikuis-lapsi kerho Koskenkylässä

Kerho on suunnattu aikuisille jotka ovat aamupäivät kotona lapsen/lasten kanssa.

Pernajan pappila

Aikuis-lapsi kerho Pernajan kirkonkylässä