Suomenkielinen MESSU

Suomenkielinen MESSU Pernajan kirkko

Kirkkovuoden viimeinen sunnuntai - Tuomiosunnuntai - jota myös kutsutaan "Kristuksen kuninkuuden sunnuntaiksi" haastaa meitä miettimään mitä teemme elämässämme.

Olenko ollut ja tehnyt mitä minun kuuluisi? Voinko katsoa itseäni peilistä hyvällä omallatunnolla? Joskus on hyvä pysähtyä ja miettiä elämäänsä, mitä tuli tehtyä ja mitä on jäänyt tekemättä. Elämässä kaikki ei aina "mene niinkuin Strömsössä", mutta peli ei kuitenkaan ole menetetty. Meillä on aina mahdollisuus vaihtaa suuntaa ja muttaa asioita. Näitä asioita pohdimme sunnuntaina kirkossa - kirkkovuoden viimeisenä sunnuntaina.

Nähdään kirkossa! Tulethan sinäkin!

Minna Silfvergrén toimii liturgina ja saarnajana, Camilla Wiksten-Rönnbacka kanttorina ja Katarina Jungner-Sundén on suntiomme.

Messun jälkeen kirkkokahvit.

Lämpimästi tervetuloa!

Pernajan kirkko

Suomenkielinen konfirmaatiomessu / RL, MS, MK, DK, KJ-S

Saamme jakaa nuortemme suurta juhlapäivää konfirmaatiomessussa

Pernajan pappila

Loppukesän illanvietto pappilassa

Vietämme loppukesän illanviettoa Pernajan pappilassa.

Pernajan kirkko

Messu kirkossa

Vietämme suomenkielistä messua kirkossa.