Kesäkonsertti "Den signade klang" Pernajan kirkossa

ke 15.8. kello 18.00

Kesäkonsertti Pernajan kirkko

VINDAUM - Nina Fogelberg ja Susanna Tollet esiintyvät

Vapaa pääsy, ohjelma 10€

Kesäillan konsertti Pernajan kirkossa keskiviikkona 15/8 klo 18.00
 
VINDAUM on yhtä kuin muusikot Susanna Tollet ja Nina Fogelberg, jotka kokemuksensa ja seikkailunhalunsa voimalla tekevät tutkimusretkiä jännittäviin sointimaailmoihin. 
 
Varustuksenaan retkillä heillä on soittimensa, kampiliira, kotikantele, tenori-ja bassonokkahuilut, gong ja muut perkussiot, lauluääniä unohtamatta; Ninan kimaltelevan sopraanon ja Susannan ytimekkään syvän alttoäänen synnyttämä harmonisesti rikas yhteissointi
kantaa monipuolisen ohjelmiston läpi. 
 
Pernajalaiselle yleisölle on erityisesti syytä mainita, että Ninan kanteleen on rakentanut Julius Kaivosoja Pernajan Pitkäpäästä. 
 
"Den Signade Klang"- ohjelman ytimessä ovat keskiajan musiikki, espanjansefardijuutalaisten laulut, pohjoismaiset kansanlaulut ja improvisointi.

Ninalla ja Susannalla on, paitsi Sibelius-Akatemian musiikinmaisterinpaperit, myös monivuotinen yhteinen tausta ammattikuoroissa ja lauluyhtyeissä.

Susanna on kulkenut lukuisten nykylaulumusiikkiteosten kantaesittäjästä kohti varhaiskeskiajan ja kansanmusiikkia. Nina on laulajana erityisesti kotonaan barokkilaulussa, mutta on laulanut keskiajan ja kansanmusiikkia jo nuoruuden opiskeluajoista asti. Tällä
hetkellä hän on jälleen Sibelius-Akatemian opiskelija, tähtäimessään toiset maisterinpaperit pääaineenaan kirkkomusiikki.


VINDAUM pitää myös yläsäveltietoisen laulun kursseja sekä esiintyy kotikonserteissa ja juhlissa.

Yhteydenotot: vindaumensemble@gmail.com


Katso myös

su 28.10. klo 10.00

Pernajan kirkko

Kaksikielinen messu kirkossa.

Vietämme kaksikielistä messua kirkossa.